Het geheim van klanten op internet

Succesvol worden op internet. Hoe je dat moet aanpakken is voor veel mensen een raadsel. Nu weet ik dat het niet het meest makkelijke is om te doen, maar het is echter ook niet zo ingewikkeld als de kwantumfysica. Je kan namelijk gewoon met een beetje verstand prima redeneren hoe je bedrijf succesvol wordt. (meer…)

Lees meer

Internet Marketing Essentials

Ik heb een video opgenomen om ondernemers uit te leggen dat internet marketing niet ingewikkeld is. Deze video legt de essentie van internet marketing bloot. Tevens verklap ik het geheim hoe je snelle groei en succes kan bereiken. (meer…)

Lees meer

De formule voor een succesvolle website

Veel mensen vragen mij hoe ze hun website succesvoller kunnen maken. Daarbij merk ik dat er nog veel verwarring ontstaat over het meten van de succesfactor van een website. Voor bedrijven heb ik een formule ontwikkeld die duidelijk aangeeft hoe je het succes kunt meten, en hoe je dit succes kan beïnvloeden. Bij een effectieve website of webshop draait het om één zeer eenvoudige formule. Je hoeft geen Einstein te zijn om deze formule toe te kunnen passen op je website.

De formule luidt:  B x C = €

(meer…)

Lees meer

Google Adsense nu ook searchbased

Op veel websites vindt je ze, de advertenties ‘by google’. Ook bekend als het inhoudsnetwerk of Adsense. De kracht van deze reclames was dat de reclame aansloot bij de inhoud van de pagina. Op een site over scheren zette Google automatisch advertenties voor scheermesjes. Echter gaat google nu een stap verder.

In de basis worden de advertenties getoond op paginainhoud, maar nu breidt Google dit uit naar je zoekhistorie. Althans, dan merkte ik net zelf! (meer…)

Lees meer

co.nl domeinnaam registreren?

Ik kreeg vandaag een email van mijn hosting-partner. Ze bieden me een nieuwe registratie vorm aan… de co.nl domeinnaam. Klinkt spannend, een nieuwe domeinnaam. Welke mooie woorden kunnen voor een schijntje gekaapt worden om door te verkopen? Ik word enthousiast. Helaas blijkt het een misvatting, de 1e regel van de mail verklaart een hoop: (meer…)

Lees meer

Nieuwe telecomwet: beperking voor email marketing

De eerste kamer heeft ingestemd met de telecomwet nieuwe stijl. Deze wet zorgt voor meer regulering van de communicatie, waaronder emailverkeer. Het voornaamste punt waarin deze wet invloed heeft voor bedrijven is het punt dat ongewenste email versturen naar bedrijven strafbaar wordt gemaakt. Dit houdt in dat massa mailings een einde worden toegeroepen. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor email marketing. (meer…)

Lees meer