Samen op Podcast College

Misschien weet je dat ik radioshows maak, maar dat ben ik intussen ook gaan doen op het internet. Dat Podcasten, dat is razend populair. Maar hoe maak je een goede podcast? Dat ga ik leren van experts.

(meer…) Lees meer

Black Friday Marketing

De vrijdag na de Amerikaans feestdag Thanks giving is het Black Friday. In Amerika de dag dat winkels bizarre aanbiedingen doen EN een omzetrecord behalen. En dat leeft nu ook in Nederland.

Maar kan jij hier als Nederlandse ondernemer ook je voordeel mee doen? Ik vertel het je in deze video! (meer…)

Lees meer

Facebook vs. Google. Hoe jij wint!

Veel ondernemers weten niet hoe ze moeten inzetten.

“Wat levert meer op, adverteren in Google of Facebook?”

Ik geef je een duidelijk antwoord in mijn video. Het is namelijk afhankelijk van jouw bedrijf waar je kansen liggen. Ontdek welke kansen bij jou passen.

(meer…)

Lees meer

Jij bent het probleem!

Vandaag maak ik vrienden. Ik laat je in de spiegel kijken. En zo laat ik je zien dat als je met vakmensen samenwerkt, jij meestal de bottleneck bent voor je succes.

En je hoort me niet zeggen dat ik gelijk heb. Althans, als je kijkt en luistert naar mijn Vlog dan snap je dat ik je wil helpen. Dat ik eigenlijk gewoon vriendelijk op je tenen ga staan.

(meer…)

Lees meer

1 April Marketing

Altijd lachen: 1 April! Want dat is de dag om een grap uit te halen. En dat snappen bedrijven de afgelopen jaren ook. En terecht. Door een toffe grap uit te halen rond 1 april kan je een hoop free-publicity krijgen.

Sinds de opkomst van social media kan je 1-april-grap viral gaan en binnen een paar uur honderd duizenden mensen bereiken. Dus creativiteit loont op 1 april. Een paar tips op een rij:

(meer…)

Lees meer

De nummer 1 factor voor succes op internet

Welke ondernemer wil er niet succesvol zijn met zijn website? Nieuwe klanten, meer omzet, meer winst. Klinkt goed en klinkt lastig. Want hoe doe je dat? Ik heb er 15 jaar over nagedacht. Ik heb het antwoord. Van alle klanten die ik heb geholpen was er namelijk 1 factor die bepaalde of ze succesvol werden of niet. Ik deel mijn inzicht met jou.

(meer…)

Lees meer

Website review: conversiekillers op zalando.nl

Jij kan je website verbeteren door te leren van de grote namen. Deze week heb ik de website van Zalando voor je onder de loep genomen. Ik laat je zien welke dingen ze slim aanpakken en waar ze de plank misslaan. Maak jij dezelfde fouten? Of leer jij in deze video de valkuilen te voorkomen? (meer…)

Lees meer

The website review: leer van fouten van anderen

Iedere maand licht ik één website helemaal door. En mijn inzichten deel ik met jou! In 5 minuten vertel ik je waarom een website een succes of een complete flop is. En natuurlijk vertel ik je ook wat er verbeterd zou moeten worden voor meer resultaat.

Interessant? Volg de reviews en win een gratis review t.w.v. 145,- (meer…)

Lees meer

Google block design, wat kan jij ervan leren?

Vandaag werd ik verrast door Google. Plotseling stonden er allemaal blokken op mijn pagina. De vertrouwde google resultaten zagen er ineens heel anders uit. Wat is er aan de hand? En hoe kan jij je voordeel doen met mijn verbazing? Lees het in dit blog over blokken in Googles design.

(meer…)

Lees meer