Samen op Podcast College

Misschien weet je dat ik radioshows maak, maar dat ben ik intussen ook gaan doen op het internet. Dat Podcasten, dat is razend populair. Maar hoe maak je een goede podcast? Dat ga ik leren van experts.

Mensen met jarenlange ervaring in de radiowereld, en mensen met goed lopende podcasts delen hun geheimen en technieken met mij. Ik neem die colleges die ze mij geven op. Jij kan meeluisteren via mijn podcast genaamd “Podcast College”.

Achtergrondinformatie over podcast apparatuur, hosting van je podcast en contactinformatie van experts, die vind je natuurlijk overzichtelijk op de website van de podcast, www.podcastcollege.nl

Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hoor het graag als je vragen of opmerkingen hebt. Plaats ze hieronder. Je e-mailadres blijft privé en wordt niet op de site getoond.