Ondernemer, trainer en vindingrijk optimist. Jouw ambities helpen realiseren met slimme internetmarketing is mijn passie.

Jorik Heins

Over Jorik

Nieuwsgierig, ondernemend en vastberaden om wat ik wil voor elkaar te krijgen, dat ben ik al van jongs af aan. Op mijn 21 richtte ik mijn 1e bedrijf op.En inmiddels heb ik al meer dan 10 jaar meerdere succesvolle bedrijven. Ik ben klaar om mijn kennis en ervaring met jou te delen.

 

Expert in de media

Regelmatig word ik gevraagd mijn visie te geven op vraagstukken uit de (online) marketingwereld.
Hier enkele highlights:
nos, rtl4, radio 538, BNR nieuwsradio, volkskrant

 

Bouwen aan winst

Sinds mijn 15e bouw ik websites. En dankzij mijn studie en verdieping in marketingpsychologie weet ik inmiddels niet alleen hoe een website technisch gebouwd moet worden. Ik weet hoe het succes en de winstgevendheid van een website opgebouwd moet worden. Dat is veel meer waard!

Honderden MBK-bedrijven heb ik geholpen om hun ambities waar te maken met internetmarketing. Maar ook grote organisaties heb ik geadviseerd, geholpen en getraind.

 

 

“Jorik’s visie van ons bedrijf staat ons heel erg aan. Hij heeft namelijk een brede kijk op marketing. Hij biedt een uitstekende combinatie tussen een technisch en marketing-psychologisch advies. “ Arjan van der Laan – Eigen-Wijze Reizen

 

Wat zijn jouw ambities?

Wil jij je bedrijf succesvoller, winstgevender en slimmer maken? Daarvoor is een goed businessmodel en een gedreven ondernemer een must! Ik kan je laten zien hoe slim inzetten van internet deze kracht van je bedrijf enorm van vergroten. Wil jij ontdekken hoe ik dat doe? Ik vertel het je graag. Dat is namelijk wat ik het liefste doe. Bekijk de kennis die ik deel op mijn youtube kanaal en ontvang mijn inzichten in je mailbox.

 

 

Exclusieve inzichten ontvangen? Dit is je kans.

Ontvang elke twee weken een actuele update
met inzichten die ik nergens anders deel