zoekmachine optimalisatie populair

Zoekmachine optimalisatie is de populairste en snelste groeiende vorm van internet marketing voor webwinkels, blijkt uit een pas verschenen onderzoek. Tevens is zoekmachine optimalisatie de meest gewaardeerde vorm van internet marketing. Maar liefst 65% van de ondervraagden zijn zeer positief over de resultaten van zoekmachine optimalisatie. Veel bedrijven die niet hun verkoop direct via internet regelen hebben zoekmachine marketing echter nog niet ontdekt.

Voor webwinkels is de zoekmachine optimalisatie (seo) al veel populairder dan bij andere bedrijven. Doordat de bezoekersaantallen bij een webwinkel direct resulteren in verkoop is de return-on-investment direct merkbaar.

De meeste webwinkeliers hebben aangegeven de investeringen voor zoekmachine optimalisatie in 2009 te verhogen. De winkeliers besparen in 2009 vooral op advertenties in de printmedia.


Tags:
Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hoor het graag als je vragen of opmerkingen hebt. Plaats ze hieronder. Je e-mailadres blijft privé en wordt niet op de site getoond.