Leer 7 factoren voor succes in 7 minuten

De afgelopen tijd ben ik zelf druk bezig om mijn eigen business te hervormen. Niet dat het slecht gaat, juist niet! Ik zoek nieuwe uitdagingen, ik wil zaken anders gaan aanpakken. Slimmer zaken doen en nog prettiger samenwerken met m’n klanten en m’n team.Daarom ben ik aan het lezen geslagen. En normaal vind ik dat ik daar geen tijd voor heb. Maar met de inzichten die ik inmiddels heb opgedaan heb ik veel meer resultaat behaald dan met ‘doorgaan’ hoe ik het altijd deed.

Één van de boeken die jouw kijk op zaken doen gaat veranderen is “The 7 habits ofhighly effective people”. En omdat jij nu helemaal dat boek niet wilt lezen, heb ik een video die je deze 7 gewoontes in een paar minuten uitlegt. Sneller jezelf verbeteren is er niet bij. Kijk en investeer in jezelf!

In onderstaande video wordt door een vriendelijke Engelse meneer uitgelegd waarom het boek van Stephen R. Covey een must-read is. Door de video te bekijken kan je direct de kern van het boek begrijpen. Zo kan je direct deze 7 gewoontes in je eigen leven gaan toepassen.

 

Kijk en leer de 7 gewoontes van de meest succesvolle mensen:

Doe je voordeel met deze kennis

7 habits of highly effective peopleJe kan denken dat je aan de hand van deze video de principes al meteen kan toepassen. Dan heb je helemaal gelijk! Maar als je het boek leest, dan wordt het nog makkelijker voor je om echt te profiteren van deze inzichten. Geen half werk dus. Want er is meer dan wat de video je vertelt! Ik raad je van harte aan te investeren in jezelf en dit boek “The 7 habits of highly effective people” gewoon te lezen. Ik heb het als Audiobook geluisterd: als je in de file staat nieuwe kennis opdoen. Heel effectief! 🙂

Voor 15 euro heb je het boek al,
dus dat is het geld niet!
Hier vind je het boek

E-reader?
hier vind je het e-book voor kindle bij Amazon voor ongeveer 5 dollar!
das helemaal geen geld.

Audiobook voor in de auto of op de fiets?
Amazon geeft je via Audible de kans dit boek te beluisteren als audiobook. Dat is makkelijk in de auto, of op de fiets. Zo doe je nog wat nuttigs als je onderweg bent! Uiteraard mag je ook gewoon op de bank liggen luisteren 🙂

The 7 Habits als audiobook

Ps. Je kan dit boek GRATIS krijgen als je je opgeeft voor Audible. Dan kost het je helemaal niks. Je gaat na 30 dagen een abonnement aan, maar als je optijd opzegt is het boek 100% gratis voor je!


Tags:
1 reacties op “Leer 7 factoren voor succes in 7 minuten

Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hoor het graag als je vragen of opmerkingen hebt. Plaats ze hieronder. Je e-mailadres blijft privé en wordt niet op de site getoond.